Najboljša spletna mesta, ki ponujajo stave na konjske dirke

Konjske dirke poznamo že več kot stoletje. Stave na konjske dirke so naši predniki igrali že dolgo preden so bile same stavnice ustanovljene kot ustanove. Gre za prvi uradni šport, na katerega se je lahko igralo stave. To je bilo značilno predvsem po mestih v Angliji, kjer so bile stave na konjske dirke prvi šport in tudi najbolj priljubljen šport.

To velja še dandanes. Kljub temu, da so stave na konjske dirke z nami že tako rekoč od vekomaj, pa še vedno nedvomno veljajo za enega izmed najbolj priljubljenih športov. Skoraj vsaka stavnica, ki je vredna našega časa nam ponuja vsaj eno izmed stav na konjske dirke. Tudi naša stavnica, e-stave.com, ki velja za manjšega ponudnika, nam nudi stave na konjske dirke.

V tem članku pa si bomo prebrali, katere stavnice morate uporabljati, da boste doživeli najboljšo izkušnjo kar se tiče igranja stav na konjske dirke. Poglejmo si najboljše stavnice za igranje stav na konjske dirke. Bi se lahko konjske dirke popravile?

1. Bet365                                             

Tako kot pri mnogih drugih športih velja bet365 za verjetno najboljšo stavnico tudi kar se tiče konjskih dirk. Ne le, da nam nudijo prenose številnih dogodkov in tekem ter konjskih dirk, ampak nam ponujajo tudi najboljše kvote, kar se tiče igranja stav na konjske dirke.

Nedvomno je pri bet365 daleč največja ponudba, kar se tiče konjskih dirk in stav na konjske dirke. Tu najdemo tako dogodke, ki se dogajajo v živo in s prenosi, kot tudi tiste največje dogodke, ki se dogajajo vsako leto – Cheltenham je eden izmed njih, na primer.

Če želite najboljšo možno izkušnjo pri igranju stav na konjske dirke, potem boste z bet365 zagotovo zadovoljni.

2. William Hill

William Hill je po našem mnenju takoj za bet365 kar se tiče igranja stav na konjske dirke. Morda pa bi lahko v nekaterih aspektih uvrstili stavnico še nad bet365. Tu nam namreč nudijo ogromno izbiro konjskih dirk kot tudi stav na konjske dirke. Tako najdemo stave kot so win, place, each way, 2 places, 3 places, ter AvB.

Poleg tega pa lahko na William Hill spremljamo prenose tekem in konjskih dirk v živo. Pogosto nam nudijo odlične bonuse in promocije, ki so na voljo samo in zgolj samo za konjske dirke. Tako lahko vsake toliko časa koristimo bonus, pri katerem bomo dobili €10 nazaj v denarju.

Stave na konjske dirke bomo pri William Hill našli praktično vsakih nekaj minut, saj spremljajo konjske dirke po celem svetu. Vsakih pet minut je nova dirka, mi pa bomo lahko igrali stave. Poleg tega je ogled tekem oziroma konjskih dirk povsem zastonj na Betting TV, ki je značilna za William Hill.

3. Ladbrokes

Za konjske dirke se specializirajo predvsem britanske stavnice, in Ladbrokes je ena izmed njih. Gre za precej veliko stavnico, ki pa nam verjetno ponuja daleč najboljše kvote, kar se tiče konjskih dirk. Tako bomo lahko na tej stavnici uživali v precej višjih dobitkih, kot recimo na drugih stavnicah na tem seznamu.

Stavnico Ladbrokes krasi tudi ogromen izbor stav, predvsem pa blestijo pri konjskih dirkah. Res je, da imajo precej močno ponudbo tudi pri drugih športih, a bomo prav pri konjskih dirkah našli precej več ponudbe, kot drugje.

4. 22Bet

22bet velja za nekoliko novejšega ponudnika športnih stav. Ustanovljena je bila leta 2017, a se je hitro ustanovila in uveljavila med najboljšimi stavnicami na tržišču. To pa je predvsem zaradi odlične stavne ponudbe in stavnih možnosti, ki so med najboljšimi med vsemi.

Po širini ponudbe se lahko 22bet kosa z največjimi tudi kar se tiče konjskih dirk. Res je, da morda ta stavnica še nima tako uglednega renomeja kot recimo bet365 ali William Hill, a vendar pa se ta stran hitro in vztrajno uveljavlja med najboljšimi. Gre za odlično stavnico z ogromno stavno ponudbo kar se tiče konjskih dirk.

Katero Izbrati?

Sedaj smo vam predstavili, katere stavnice so najboljše za konjske dirke. Sedaj pa je na vas, da izberete najboljšo stavnico, ki bo po vašem okusu. Prav vse stavnice, ki smo jih tu predstavili veljajo za odlične stavnice kar se tiče konjskih dirk.

Ali iščete adrenalin pri stavah? Potem so konjske dirke nedvomno za vas! Gre za nepredvidljiv in zanimiv šport, ki omogoča tudi številne možnosti za dobičke. Preverite najnovejše predpise z omenjenimi stavami na konjske dirke