Nasveti za konjske dirke

Konjske dirke so eden najboljših športov vseh stavnic.

Konjske dirke so zagotovo eden izmed najbolj priljubljenih športov na razporedu vseh stavnic. Medtem ko nekatere ponujajo izbor največjih dogodkov v konjskih dirkah, kot os Cheltenham, vam ostali ponujajo zanimive dogodke pri konjskih dirkah ter celo virtualne konjske dirke. Vsekakor pa je za začetnika zelo težko vedeti, kateri konj ima pri dirkah največ možnosti za zmago.

To pa zato, ker je potrebno pri konjskih dirkah redno spremljati dogajanje v svetu konjskih dirk. Moramo vedeti, kakšnega konja uporablja vsak jahač, v kakšni formi in v kakšnem stanju je ta konj, ter kakšne možnosti ima proti drugim konjem in jahačem. Prav tako pa je pomembno to, kako sposoben je jahač sam, saj je tudi od njega odvisno, kako hiter bo konj.

Zagotovo pa z nekim varnim in razgledanim igranjem stav na konjske dirke zaslužimo kar precej denarja, kolikor se vsaj nekoliko spoznamo na dogajanje. Seveda pa je veliko lažje, če vso težko delo prepustimo profesionalcem, ki se na ta šport spoznajo. Nekateri dajalci nasvetov so sicer plačljivi, a je veliko le-teh tudi zastonjskih. Poglejmo si, kateri so najboljši med njimi.

Quentin Franks Racing                                                       

Morda je že res, da je ta tipster nekoliko manj znan med stavci, a vendar je dobro poznati vsaj enega zelo kvalitetnega dajalca nasvetov, ki ima dobro zgodovino dobičkov pri stavah na konjske dirke. Quentin Franks Racing nam ponuja ogromne dobičke pri stavah na konjske dirke, kljub temu da je ta storitev plačljiva – odšteli boste €50 na mesec, a dobite za ta denar neverjetno količino kvalitete.

Dobili boste seveda neverjeten vpogled v sam šport konjskih dirk ter dogodke, ki se odvijajo pri tem športu. Od klasičnih konjskih dirk, kjer imamo največ stav, do tistih manj znanih, imajo pri Quentin Franks Racing zelo močno ekipo poznavalcev tega športa, ki vam bodo z veseljem dali nasvete za stave.

Ta dajalec nasvetov se lahko pohvali predvsem s tem, da s svojimi nasveti pomaga stavcem do kar €200 mesečno in več čistega dobička, in to le z minimalnim vplačilom. Če vas zanima več, potem obiščite to stran in si poglejte njihovo ponudbo. Preverite najboljše konjske dirke v preteklih letih!

MyRacing.com

Če vas zanimajo stavni nasveti na konjske dirke, ki so zastonj, potem te strani preprosto ne morate zgrešiti. Gre za angleškega ponudnika stavnih nasvetov, ki se specializira na konjske dirke. Skozi svoja leta izkušenj v tem športu vam nudijo ogromen izbor nasvetov za dogodke, ki se dogajajo dnevno.

Najboljše pri tem ponudniku je to, da so vsi nasveti povsem zastonj. To pa ne pomeni, da so ti nasveti kaj slabši – ravno nasprotno, vsi nasveti so globoko raziskani in pregledani s strani poznavalcev, ki vam za vsak dogodek, ki se dogaja dnevno, podajo celostno in poglobljeno analizo. Zelo dobro, kajne?

Poleg tega vam nudijo najboljše nasvete za stavne listke in za single stave. »NAP of the day« je kot nekakšna najboljša stava vsak dan, potem pa imajo tudi številne nasvete za stavne listke. Če vas zanimajo stavni nasveti, ki so zastonj, potem te strani ne zamudite.

Racenet.com.au

Spet gre za zastonjskega ponudnika nasvetov, ki izhaja iz Avstralije. S tem ponudnikom boste prav tako deležni poglobljenih analiz in argumentacij, zakaj je določena stava najboljša za vas. Za vas namreč analizirajo prav vse dogodke konjskih dirk, ki se dogajajo na dnevni bazi.

S pomočjo teh analiz pa vam podajo tudi njihovo mnenje oziroma nasvet za vsak dogodek, kjer vam povedo, kateri konj ima največ možnosti za zmago. Prav vsak dan se poglobijo v vse dogodke, kar se tiče konjskih dirk.

Če iščete kvalitetnega ponudnika zastonjskih nasvetov, potem je Racenet morda prava stran za vas.

Russell Blair Racing

Russell Blair Racing je še eden v vrsti izjemnih dajalcev nasvetov, ki vam nudi stavne nasvete dnevno. Vsak mesec vam nudi približno 150 raznih stavnih nasvetov, torej boste tu našli mnoge stavne nasvete prav vsak dan. Gre sicer za plačljivo uslugo, ki za prvih 14 dni nudi brezplačno delovanje. Nato boste morali plačati €40 mesečno. Znani so po visokem ROI (return on investment), torej dobičku iz vplačil, ki znaša kar 31%. Ne zamudite te izjemne ponudbe in preizkusite te nasvete še danes!