Politika zasebnosti

Pravilnik o zasebnosti za podoba-glasba.si

Na podoba-glasba.si, ki je dostopen s spletnega mesta podoba-glasba.si, je ena od naših glavnih prioritet zasebnost naših obiskovalcev. Ta dokument o politiki zasebnosti vsebuje vrste informacij, ki jih zbira in beleži podoba-glasba.si, in kako jih uporabljamo.

Če imate dodatna vprašanja ali potrebujete več informacij o naši politiki zasebnosti, se obrnite na nas.

Ta pravilnik o zasebnosti velja samo za naše spletne dejavnosti in velja za obiskovalce naše spletne strani glede informacij, ki so jih delili in / ali zbirali na podoba-glasba.si. Ta pravilnik ne velja za nobene informacije, zbrane brez povezave ali prek drugih kanalov, razen tega spletnega mesta.

Soglasje

Z uporabo našega spletnega mesta soglašate z našim pravilnikom o zasebnosti in se strinjate z njegovimi pogoji.

Informacije, ki jih zbiramo

Osebni podatki, ki jih želite predložiti, in razlogi, zakaj jih želite, da vam jih posredujemo, vam bodo jasno na mestu, ko vas prosimo, da predložite svoje osebne podatke.

Če nas neposredno kontaktirate, bomo morda prejeli dodatne informacije o vas, kot so vaše ime, e-poštni naslov, telefonska številka, vsebina sporočila in / ali prilog, ki nam jih lahko pošljete, in vse druge podatke, ki jih lahko izberete. .

Ko se registrirate za račun, lahko zahtevamo vaše kontaktne podatke, vključno s predmeti, kot so ime, ime podjetja, naslov, e-poštni naslov in telefonska številka.

Kako uporabljamo vaše podatke

Podatke, ki jih zbiramo, uporabljamo na različne načine, tudi za:

  • Zagotavljamo, upravljamo in vzdržujemo našo spletno stran
  • Izboljšajte, prilagodite in razširite našo spletno stran
  • Razumeti in analizirati, kako uporabljate našo spletno stran
  • Razvoj novih izdelkov, storitev, funkcij in funkcionalnosti
  • komunicirajte z vami bodisi neposredno bodisi prek katerega od naših partnerjev, tudi za storitve za stranke, da vam bomo posredovali posodobitve in druge informacije v zvezi s spletno stranjo ter za tržne in promocijske namene
  • Pošiljam vam e-pošto
  • Poiščite in preprečite prevare

Pravilniki o zasebnosti oglaševalskih partnerjev

Na tem seznamu se lahko obrnete in poiščete pravilnik o zasebnosti za vsakega od oglaševalskih partnerjev podoba-glasba.si.

Oglaševalski strežniki ali oglasna omrežja drugih proizvajalcev uporabljajo tehnologije, kot so piškotki, JavaScript ali spletni svetilniki, ki se uporabljajo v njihovih oglasih in povezavah, ki se pojavljajo na podoba-glasba.si, ki se pošljejo neposredno brskalniku uporabnikov. Ko se to zgodi, samodejno prejmejo vaš IP naslov. Te tehnologije se uporabljajo za merjenje učinkovitosti njihovih oglaševalskih kampanj in / ali za prilagajanje oglaševalskih vsebin, ki jih vidite na spletnih straneh, ki jih obiščete.

Upoštevajte, da podoba-glasba.si nima dostopa do teh piškotkov ali nadzora nad njimi, ki jih uporabljajo tretji oglaševalci.

Politike zasebnosti tretjih oseb

Politika zasebnosti podoba-glasba.si ne velja za druge oglaševalce ali spletna mesta. Zato vam svetujemo, da se za podrobnejše informacije obrnete na ustrezne pravilnike o zasebnosti teh tretjih oglaševalskih strežnikov. Vključuje lahko njihove prakse in navodila o tem, kako odstopiti od nekaterih možnosti.

Piškotke lahko izberete prek posameznih možnosti brskalnika. Če želite vedeti podrobnejše informacije o upravljanju piškotkov z določenimi spletnimi brskalniki, jih najdete na ustreznih spletnih mestih brskalnikov.

Pravice zasebnosti CCPA (ne prodajte mojih osebnih podatkov)

pod CCPA, med drugimi pravicami, kalifornijski potrošniki imajo pravico do:

Zahteva, da podjetje, ki zbira osebne podatke potrošnika, razkrije kategorije in posebne dele osebnih podatkov, ki jih podjetje zbira o potrošnikih.

Zahtevajte, da podjetje izbriše vse osebne podatke o potrošniku, ki jih je podjetje zbralo.

Zahtevajte, da podjetje, ki prodaja osebne podatke potrošnika, ne prodaja osebnih podatkov potrošnika.

Če zaprosite, imamo na voljo en mesec, da vam odgovorimo. Če želite uveljaviti katero koli od teh pravic, se obrnite na nas.

Pravice do varstva podatkov GDPR

Radi bi poskrbeli, da boste v celoti seznanjeni z vsemi pravicami do varstva podatkov. . Vsak uporabnik ima pravico do naslednjega:

Pravica do dostopa – Pravico imate, da zahtevate kopije svojih osebnih podatkov. Za to storitev vam lahko zaračunamo majhno pristojbino.

Pravica do popravka – imate pravico zahtevati, da popravimo vse podatke, za katere menite, da so netočni. Prav tako imate pravico zahtevati, da izpolnimo podatke, za katere menite, da so nepopolni.

Pravica do izbrisa – Pravico pod določenimi pogoji imate zahtevati, da izbrišemo vaše osebne podatke.

Pravica do omejitve obdelave – Imate pravico zahtevati, da omejimo obdelavo vaših osebnih podatkov pod določenimi pogoji.

Pravica do ugovora obdelovanju – imate pravico do ugovora naše obdelave vaših osebnih podatkov pod določenimi pogoji.

Drugi del naše prioritete je dodajanje zaščite za otroke med uporabo interneta. Starše in skrbnike spodbujamo, naj opazujejo, sodelujejo in / ali spremljajo in vodijo svoje spletne aktivnosti.

podoba-glasba.si zavestno ne zbira osebnih osebnih podatkov pri otrocih, mlajših od 13 let. Če menite, da je vaš otrok posredoval tovrstne podatke na našem spletnem mestu, vas močno spodbujamo, da nas takoj kontaktirate in bomo se po najboljših močeh trudimo, da take podatke nemudoma odstranimo iz svojih evidenc.